Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤο 5ο Μεσογειακό Yacht Show 2018 είναι εδώ!

Το 5ο Μεσογειακό Yacht Show 2018 είναι εδώ!

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά το 5ο Μεσογειακό Yacht Show 2018 είναι εδώ!

Μετά από μήνες σχεδιασμού και οργάνωσης της πιο σημαντικό γεγονός του yachting στην περιοχή, η ελληνική Yachting Association είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι όλα είναι έτοιμα για την παράσταση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Απριλίου έως την 1η Μαΐου.

Η γραφική πόλη του Ναυπλίου θα είναι και πάλι να γεμίσει με επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο, πρόθυμοι να πάρετε μια καλύτερη ιδέα των πολυτελών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που διατίθενται για ναύλωση στα ελληνικά νερά. Η υπέροχη συλλογή των σκαφών αναψυχής σύντομα θα φτάνουν στο εντυπωσιακό ενετικό λιμάνι για να πάρουν τη θέση τους για επιθεώρηση και να καλωσορίσω τους συμμετέχοντες στο πλοίο. Η τετραήμερη εκδήλωση είναι μια πραγματική γιορτή του yachting τουρισμού στην Ελλάδα και μια ευκαιρία για να θέσει την περιοχή στο διεθνές προσκήνιο ως προορισμού παγκόσμιας κλάσης. Ζωηρό μέρη γιοτ και happenings θα προσθέσει στη διασκέδαση και οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν με τους συνομηλίκους τους βιομηχανία σε ένα πολύ φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Το 5ο Μεσογειακό Yacht Show διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης από το Ελληνικό Yachting Association με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ