ΒΙΝΤΕΟ: Ο Αντώνης Ντέμος για την εφαρμογή της υποχρεωτικής φοίτησης των προνηπίων -Τι είπε για την Αργολίδα

Στο μεγάλο θέμα της εφαρμογής του νόμου για την Υποχρεωτική Φοίτηση των Προνηπίων σε νηπιαγωγεία το σημερινό βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑTV.

- Advertisement -

 

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Π.Ε. Αργολίδας κ. Αντώνης Ντέμος διασαφηνίζει τι θα γίνει την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο στα σχολεία της Αργολίδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι με προχθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου έγινε γνωστό ότι οι τρεις από τους τέσσερες δήμους της Αργολίδας είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν το νέο μέτρο. Ο δήμος Ναυπλιέων δεν είναι αυτή την στιγμή έτοιμος λόγω έλλειψης κτηρίων νηπιαγωγείων, αλλά υποσχέθηκε ο δήμαρχος κ. Κωστούρος ότι μέχρι την αρχή της νέας σχολικής περιόδου θα έχει ενοικιαστεί ο απαιτούμενος χώρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα νηπιαγωγεία που κρίστηκαν τα τελευταία χρόνια επί δημαρχίας Αναγνωσταρά είναι έτοιμα για να υλοποιήσουν τον νέο νόμο, αλλά δυστυχώς δύο άλλα (περιοχή Νέου Βυζαντίου) δεν έχουν τις προδιαγραφές καταλληλότητας. Έτσι και αφού δεν έχει προγραμματιστεί να κτισθεί κάποιο νέο νηπιαγωγείο από το Δήμο Ναυπλιέων, ο δήμαρχος οδηγείται στην ενοικίαση κτηρίων.

Ακούστε τι είπε ο κ. Ντέμος στο δημοσιογράφο Μιχάλη Καζά για τον νέο νόμο και το τι συμβαίνει στην Αργολίδα και ειδικότερα στο Ναύπλιο, όπου αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. 

 

- Advertisement -

________________