Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΟ Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν.Αργολίδας θα συμμετέχει εκστρατεία φιλίας "Κουδούνια Φιλίας...

Ο Σύλλογος ατόμων με αναπηρία Ν.Αργολίδας θα συμμετέχει εκστρατεία φιλίας “Κουδούνια Φιλίας ” (βιντεο)

Για 2η συνεχή χρονιά, δημουργούμε μαζί τη μεγαλύτερη εκστρατεία φιλίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα! «Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2018»

Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Οι νέοι που επωφελούνται από το πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece & η εθελοντική ομάδα του οργανισμού δημιούργησαν & κατασκεύασαν τα πιο όμορφα & πολύχρωμα κουδούνια αγάπης & ισότητας!

Στις 5 & 6 Μαΐου, το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο» θα διαδοθεί μέσω της εκστρατείας μας, όπου εκατοντάδες κουδούνια θα κρεμαστούν σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας
Ψάξε – Βρες! Τα Κουδούνια Φιλίας, είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtags #LetsBeFriends #BestBuddiesGreece.

Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνικοποίηση των νέων με νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.
Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προώθησης και προβολής του 5ου Περιπάτου φιλίας, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 10.00 π.μ., στην Πλ. Συντάγματος.

Σάββατο 5 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Μετρό του Συντάγματος, στις 10.00π.μ
Κυριακή 6 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Μετρό της Ακρόπολης, στις 10.00π.μ

Με εκτίμηση
Κέλλυ Γκούνη Ελένη Μπαρδουνιώτη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Διοργάνωσης Συντονίστρια Προγράμματος
Τηλ.: 697 59 44 081 – 210 90 16 677 Τηλ.: 694 85 77 786 – 210 90 16 677

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ