Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ στο Ναύπλιο, λέει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών - Κανένα νέο σχολείο...

ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ στο Ναύπλιο, λέει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών – Κανένα νέο σχολείο δεν έφτιαξε ο Κωστούρος λέει ο Αναγνωσταράς

Όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Π.Ε. Αργολίδας κ. Αντώνη Ντέμο και την Γραμματέα κα Αικατερίνη Δουράνου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΜΕΡΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

ΕΝΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 2ου ΚΑΙ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ”.

Το θέμα ακόμη και αν βρει με αυτό τον τρόπο την λύση του, παραμένει και θα έπρεπε ο Δήμος Ναυπλιέων να έχει δώσει κάποιες απαντήσεις για τον λόγο που τόσα χρόνια δεν έχει το παραμικρό έργο για την σχολική στέγη.

Η ανυπαρξία μάλιστα έργου από τον δήμαρχο Κωστούρο αναδείχτηκε σήμερα και από τον πρώην δήμαρχο και νυν υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων

κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά ο οποίος αναφερόμενος στο γεγονός της έλλειψης υποδομών στο Ναύπλιο είπε για την δημαρχία του κ. Κωστούρου:

“Όταν δεν έχεις κατασκευάσει , εδώ και επτά χρόνια, ούτε ένα νέο σχολικό κτίριο, τότε μένεις εκτός εκπαίδευσης ή ψάχνεις να νοικιάσεις!!!

Να θυμίσω ότι επί θητείας μου κατασκευάστηκαν 4 νέα κτίρια παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

1.  Στην Αστυνομικη διευθυνση απέναντι,

2. Στις παλαιές εργατικές κατοικίες,

3. Στην Ευαγγελίστρια,

4. Στην Κούρτη,

5. ΣΥΝ το κτίριο της παλαιάς κοινότητας Άριας στην πλατεία που μετατρέψαμε σε παιδικό σταθμό,

6. ΣΥΝ την εκ θεμελίων ενίσχυση της στατικής επάρκειας του Λυκείου Ναυπλίου και την ολική ανακαίνιση του !!”

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ