Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΒΙΒΛΙΑΠαρουσίαση στο Άργος του βιβλίου "Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι" για να έχουν τα...

Παρουσίαση στο Άργος του βιβλίου “Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι” για να έχουν τα παιδιά μας μια υγιεινή διατροφή … (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια όμορφη εκδήλωση ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες για να παρουσιαστεί την Κυριακή 29 Απριλίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος.

Πρόκειται για την παρουσίαση του βιβλίου “Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι” του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου που θα συνοδευτεί από μια ομιλία που θα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους από την διατροφολόγο κα Εύα Μανού.

Για την εκδήλωση οι διοργανωτές είπαν στο Argonafplia.gr:

Σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε από κοντά την παρουσίαση του βιβλίου “Το Χρυσαφένιο Κουκούτσι” του Παναγιώτη Δημητρακόπουλου!

Ένα βιβλίο που προάγει την υγεία των παιδιών ακολουθώντας ένα υγιεινό τρόπο διατροφής! Γιατι είμαστε ότι τρώμε!

Μια συλλογική προσπάθεια για το μέλλον των παιδιών μας…

Γιατί όλοι μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο…

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Νέας Κίου θα δώσουν ζωή σε αυτό το βιβλίο και τα ΚΔΑΠ Άργους και ΚΔΑΠ Νοτίου Άργους θα παρουσιάσουν τις κατασκευές τους με δώρα έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους που θα το παρακολουθήσουν!

 

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα διατεθούν δωρεάν φρούτα στα παιδιά με την ευγενική χορηγία του Δημήτριου Κουκουμέλου και του οπωροπωλείου Πανδαισία στη Νέα Κίο!

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει μια ειδική διατροφολόγος, η κα Εύα Μανού, που θα μας ενημερώσει για τα οφέλη της υγιεινής διατροφής… Μην το χάσετε!

Να ευχαριστήσουμε την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Δήμου Άργους Μυκηνών για την πρωτοβουλία της να προσκαλέσει τον συγγραφέα του βιβλίου που θα μας κάνει την τιμή να βρίσκεται κοντά μας!   

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ