Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝαύπλιο: Όλο και πιο μόνος του μένει ο δήμαρχος Κωστούρος … απεχώρησε...

Ναύπλιο: Όλο και πιο μόνος του μένει ο δήμαρχος Κωστούρος … απεχώρησε και ο Δρούγκας

Την κακή συνεργασία του με τον δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο επικαλέστηκε ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Μάνεσι κ. Τάσος Δρούγκας και παραιτήθηκε από την θέση του, αλλά και απεχώρησε από τον συνδυασμό του δημάρχου Ναυπλιέων.

Ενδιαφέρον έχει όμως και η δήλωση του κ. Δρούγκα, όπως και οι λέξεις που χρησιμοποίησε σε αυτή την δήλωση του. “Μηδενική συνεργασία”, “υποτίμηση του ρόλου μου”, “ο δήμαρχος κοιτάζει μόνο την προσωπική του προβολή”, “Αγανάκτησα”. Όλες οι εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο κ. Δρούγκας είναι παρόμοιες με εκείνες που είχαν χρησιμοποιήσει και άλλοι παραιτηθέντες από τον συνδυασμό του κ. Κωστούρου στο παρελθόν. Είναι άραγε τυχαίο αυτό ή όλοι αυτοί φωτογραφίζουν την πραγματική προσωπικότητα του νυν δημάρχου;

Ο κ. Κωστούρος απάντησε σήμερα στον κ. Δρούγκα με απαξιωτικό λόγο, δείχνοντας ακριβώς ότι αποδέχεται όλα όσα του καταμαρτύρησε ο μέχρι πριν λίγες ώρες σύμβουλος του. Το ξεκαθάρισμα στον συνδυασμό του νυν δημάρχου έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Αποχωρούν όσοι νοιώθουν ευθυξία, δεν περιμένουν κάτι, δεν τους κρατά ο δήμαρχος διότι τους έχει σε έμμισθη θέση, δεν θέλουν να τον διαδεχτούν.

Γιατί δεν αναφέρει ο δήμαρχος Κωστούρος στον παρετιθέντα αντιπρόεδρο ποια ήταν τα έργα που υλοποιήθηκαν στην περιοχή του και για τα οποία θα πρέπει να είναι υπερήφανος ο αντιιπρόεδρος; Πως θα πάει να ζητήσει πάλι ψήφο από τους συγχωριανούς του, αφού η δημοτική αρχή στην οποία συμμετείχε δεν έκανε τίποτα;

Ο δήμαρχος στην απάντηση του μιλάει για ανεξαρτοποιήσεις. Τι ξέρει; Πόσοι θα του φύγουν; Πόσοι θα του μείνουν;

Το αποχωρώ του Τάσου Δρούγκα από αντιπρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος  Μάνεσι, αλλά και από τον συνδυασμό “Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα” σίγουρα έχει να κάνει και με την επόμενη μέρα της “Επόμενης Μέρας”. Καθημερινά γίνεται και περισσότερο βεβαιότητα ότι ο κ. Κωστούρος είναι ήδη παρελθόν για τον δήμο Ναυπλιέων. Μια παρένθεση που πολλοί πρώην συνεργάτες του λένε “επιτέλους κλείνει”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ