Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΤο Επιμελητήριο Αργολίδας και το Κινεζικό Επιμελητήριο της πόλης Huzhou ξεκινούν συνεργασία...

Το Επιμελητήριο Αργολίδας και το Κινεζικό Επιμελητήριο της πόλης Huzhou ξεκινούν συνεργασία – Έντονο το ενδιαφέρον των κινέζων … (30 ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Αργολίδας έκανε σήμερα η αντιπροσωπεία του κινεζικού επιμελητηρίου που βρίσκεται στο Άργος, όπου και υπεγράφη σύμβαση συνεργασίας.

Ο εκπρόσωπος του Κινεζικού Εμπορικού Επιμελητηρίου της πόλης Huzhou κ. Jin Kai και η ακολουθία του έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτη Δαμούλο, παρουσία της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου.

Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα συζήτησαν για τις συνεργασίες που μπορούν να επιτευχθούν μεταξύ επιχειρήσεων των δύο περιοχών. Η σύμβαση συνεργασίας που υπεγράφη θα δώσει το έναυσμα για να εκδηλωθεί επιχειρηματικό ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν αρκετοί τομείς στους οποίους μπορούν να έρθουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα με αμοιβαίο όφελος.

Φωτογραφίες από αυτή την κινεζική επίσκεψη εργασίας στο Επιμελητήριο Αργολίδας σε αυτή την ανάρτηση. Περισσότερα σε λίγο…

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ