Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕίναι τρελοί αυτοί οι Αμεσοδρασίτες – Όταν ένα παιδί χρειάζεται επειγόντως νοσοκομείο...

Είναι τρελοί αυτοί οι Αμεσοδρασίτες – Όταν ένα παιδί χρειάζεται επειγόντως νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάχη με τον χρόνο προκειμένου να μεταφερθεί όσο πιό γρήγορα γινόταν ένα παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων έδωσε την Τετάρτη το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης.

Στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα ο Αστυνομικός, Ανδρέας Σπερδούλης, ακούγεται ένα παιδί στο πίσω κάθισμα να κλαίει, ενώ το περιπολικό κινείται με αστραπιαία ταχύτητα διασχίζοντας κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας μέχρι το νοσοκομείο Παίδων.

Του Μάνου Μεϊμαράκη

Το βίντεο αρχίζει με το περιπολικό να «ουρλιάζει» από ένα σημείο επί της οδού Πατησίων με τον Αστυνομικό οδηγό με ατσάλινη πειθαρχία να μανουβράρει το όχημα σε ώρα με έντονο κυκλοφοριακό φόρτο μέχρι που φθάνει στο νοσοκομείο σε χρόνο μικρότερο από… 3 λεπτά.

Κορυφαία στιγμή όταν το περιπολικό της Άμεσης Δράσης εισέρχεται στο Νοσοκομείο Παίδων και από τον ασύρματο ακούγεται η φωνή του Κέντρου επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. να δίνει συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς για τις ενέργειες τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί καθημερινά υπερβαίνουν τα ανθρώπινα όρια προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους μεταξύ πολύ σοβαρών κινδύνων από τη μια και τρομακτικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής από την άλλη.

Όταν ένα παιδί κλαίει μέσα στο περιπολικο…Ο δρόμος προς το Παίδων με την Οctavia…θα είμαι πάντα καθαρός…Καλό κουράγιο μικρε μαχητή!Όλα καλά να πάνε…

Gepostet von Antreas Sprd am Mittwoch, 11. April 2018

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ