Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΣΟΚ στο Ναύπλιο: Κανένας δεν πήγε στο “Γεύμα Ντροπής” που έστρωσε ο...

ΣΟΚ στο Ναύπλιο: Κανένας δεν πήγε στο “Γεύμα Ντροπής” που έστρωσε ο Δήμος!!!

Μεγάλες ήταν οι φιλοδοξίες του Δήμου Ναυπλιέων για σήμερα ανήμερα Πάσχα το μεσημέρι.

 

Όπως πομποδώς μάλιστα ανέφερε με ανάρτηση του ο δήμος…

Γεύματα αγάπης και αλληλεγγύης σε αστέγους, απόρους και δεκάδες οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας θα προσφέρουν και φέτος η εκκλησία και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Τα μεγάλο, γιορτινό συσσίτιο θα γίνει, ανήμερα το Πάσχα, όπου φέτος για πρώτη φορά θα σουβλιστούν οι παραδοσιακοί οβελίες στον αύλειο χώρο της Ευαγγελίστριας στην Πρόνοια…”

Τα αρνιά από το πρωί ανέβηκαν στη σούβλα και άλλα παραδόθηκαν σε φούρνους. Η συνάντηση θα ήταν πριν τις 12 το μεσημέρι. Στρώθηκαν και τα τραπέζια, μπήκαν και τα ηχεία για το γλέντι, πήγαν και οι κάμερες και κάποια στιγμή έφτασε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος.

Ο δήμαρχος ήρθε, είδε και απήλθε εξοργισμένος, αφού μύρισε την αποτυχία. Άποροι ουδείς στο χώρο. Κανένας προφανώς δεν θέλησε να εμφανιστεί στο τραπέζι με την λεζάντα που του είχε απονείμει ο δήμος “άστεγος, άπορος και οικογένεια που ζει στο όριο της φτώχειας”.

Περίμεναν και τον Μητροπολίτη Νεκτάριο. Ούτε αυτός βρήκε το δρόμο προς την Αγία Ευαγγελίστρια τουλάχιστον μέχρι τις 13.30. Δεν πήγε αν και τον περίμεναν…

Γιατί όμως η αποτυχία;

Ακόμη και αν κάποιος είναι “άστεγος, άπορος και οικογένεια που ζει στο όριο της φτώχειας” θα πήγαινε έτσι φόρα παρτίδα να το πει και να εμφανιστεί σε κοινή θέα και στις κάμερες; Υπάρχει και φιλότιμοκε δήμαρχε, υπάρχει και υπερηφάνεια.

Όταν κάνουν το τραπέζι, ειδοποιούν αυτούς που πρέπει … αλλά δεν τους βάζουν κουδούνια και ταμπέλες κε δήμαρχε.

Δεν είναι όλοι μέσα στο προεκλογικό σου παιχνίδι. Αλλά και οι φωστήρες άνθρωποι σου δημοσιοσχετίστες, δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ δεν σε προειδοποίησαν;;; Αποτυχία κε Κωστούρο το “Γεύμα Αγάπης” που θα έπρεπε να λέγεται “Γεύμα Ντροπής”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ