Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLE«Κλοτσάει» ο Ταχτσίδης τζούνιορ! Στο Ναύπλιο για Πάσχα οικογενειακώς (βίντεο)

«Κλοτσάει» ο Ταχτσίδης τζούνιορ! Στο Ναύπλιο για Πάσχα οικογενειακώς (βίντεο)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει από τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Ερχεται ο Ταχτσίδης τζούνιορ!

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλά τους τόνους στην προσωπική ζωή του, τις τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα η φήμη ότι ο δεύτερος καρπός του γάμου του -που θα φέρει ο… πελαργός μέσα στο καλοκαίρι- είναι αγοράκι!

Χθες το πρωί, λοιπόν, το εντυπωσιακό μοντέλο και fashion blogger την επιβεβαίωσε έμμεσα με μια ανάρτηση στα stories του Instagram. «Με τον γιο είναι έρωτας και με την κόρη λατρεία» έγραφε μια πολύχρωμη κάρτα που κοινοποίησε στους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Ζέτα και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι ενθουσιασμένοι που μετά την κόρη τους Αφροδίτη, η οποία είναι πια δυόμισι ετών, θα έρθει και ο μπόμπιρας για να ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους. Βέβαια, η καλλονή κυρία Ταχτσίδη έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι η ίδια και ο Παναγιώτης θέλουν τέσσερα παιδιά. Συνεπώς, μην εκπλαγείτε αν σε κάναν χρόνο από τώρα γράφουμε πάλι για… πελαργούς.

Τον Φεβρουάριο

Αλλωστε, η «Espresso» ήταν που αποκάλυψε πρώτη τον περασμένο Φεβρουάριο την είδηση για την εγκυμοσύνη της Ζέτας. Το ζευγάρι σχεδιάζει να περάσει οικογενειακά τις γιορτινές μέρες. Ήδη σήμερα ταξιδεύει για το Ναύπλιο, όπου βρίσκεται το πατρικό σπίτι του «ερυθρόλευκου» ποδοσφα

Την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο, θα μετακινηθούν και πάλι ώστε να συναντήσουν την οικογένεια της Ζέτας στο εξοχικό της, στο Πόρτο Γερμενό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκυμονούσα fashion blogger παραμένει κομψή και στιλάτη παρά το γεγονός ότι έχει πάρει κιλά.
Μάλιστα, δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες της με την κόρη της σε χαρούμενες στιγμές. Και, βέβαια, ο μπαμπάς Παναγιώτης καμαρώνει για τις γυναίκες του, ενώ περιμένει με ανυπομονησία τον Ταχτσίδη τζούνιορ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ