Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚωνσταντίνος Μάκαρης: Ολοκληρώθηκαν έξι σχολεία της Αργολίδας και συνεχίζουμε

Κωνσταντίνος Μάκαρης: Ολοκληρώθηκαν έξι σχολεία της Αργολίδας και συνεχίζουμε

Πιστός στη δέσμευσή του για τη δημιουργία υποδομών και την αγορά αναγκαίου εξοπλισμού σε 20 σχολεία ανά την Ελλάδα παρέμεινε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroins Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης

Ο κ. Μάκαρης, έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής τον Ιούνιο 2017, με την πλήρη ανακατασκευή στο Δημοτικό Σχολείο Τολού, όπου το έργο αξίας 50.000€ περιλάμβανε τη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ, παιχνιδιών εδάφους, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών, μικροφωνική εγκατάσταση και κάλυψη λοιπών καθημερινών αναγκών για τους μικρούς μαθητές.

Φέτος, εν όψει της επετείου των 20 ετών του Ομίλου Euroins, ο κ. Μάκαρης ανακοίνωσε ότι ο εορτασμός αυτός θα ενδυθεί με έργο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπου 20 σχολεία θα λάβουν τον απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία τους εξοπλισμό αλλά και έργα υποδομής.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ολοκληρωθεί έργα σε έξι σχολεία της Αργολίδας: Γυμνάσιο Δρεπάνου, Γυμνάσιο Αγίας Τριάδας, 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, ΕΠΑΛ Αργολίδας, 1ο Λύκειο Ναυπλίου και Λύκειο Αγίας Τριάδας. Συγκεκριμένα στο Γυμνάσιο Δρεπάνου, πέραν του εξοπλισμού, κατασκευάστηκαν δυο γήπεδα (βόλεϊ και χάντμπολ) τα οποία είναι ήδη παραδοτέα και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για τα σχολεία φθάνει περίπου τις 300.000€.

Κατά τη διάρκεια του έτους αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγαλεπήβολο όραμα του κ. Μάκαρη, με την υπογραφή τόσο του ίδιου όσο και του Ομίλου Euroins, ο οποίος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην πράξη.

Θερμές ευχαριστίες για την μέχρι στιγμής διευκόλυνση στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας απευθύνει η Euroins και προσωπικά ο Πρόεδρος, στον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο και το επιτελείο του.

Η καθημερινότητα και η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι μέγιστο μέλημα και ιερή προτεραιότητα για την Euroins και τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Το έργο θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς και την ίδια αφοσίωση!

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης έγραψε στο facebook:
Ευχαριστώ για τα εκατοντάδες υπέροχα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά και γιαυτο θα ανταποδώσω με την κατασκευή προαυλιου χώρου και κατασκευή γηπεδου μπασκετ σε δημοτικό σχολείο στο Ναυπλιο μέσα στο καλοκαίρι.
Συνολικά 20 σχολεία σε διάφορες πόλης θα εξοπλιστούν και θα αναμορφωθούν γιατί τα παιδιά ειναι το μέλλον αυτού του τόπου!!!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ