Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΈφοδος σε επιχείρηση με «μαϊμού» χιλιάδες φιάλες υγραερίου

Έφοδος σε επιχείρηση με «μαϊμού» χιλιάδες φιάλες υγραερίου

Συνελήφθησαν 7 άτομα – Κατασχέθηκαν χιλιάδες «επώνυμες» φιάλες – Σε εξέλιξη η επιχείρηση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση συνεπικουρούμενη από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Λαμίας, μετά τον εντοπισμό φιαλών υγραερίου που έφεραν δικής τους κατασκευής πώματα με κλεψίτυπα λογότυπα πασίγνωστων εταιριών.

Η παραγωγή είχε τις εγκαταστάσεις της σε χωριό στη νότια Λαμία, όπου η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο και συνέλαβε 7 άτομα μαζί με τον υπεύθυνο. Ο επιχειρηματίας και εγκέφαλος ωστόσο της «μαϊμού» – παραγωγής, διαφεύγει, της σύλληψης και αναζητείται.

Το σενάριο ήταν απλό κι επικερδές. Ο ιδιοκτήτης έφερνε υγραέριο το εμφιάλωνε σε φιάλες διαφόρων χωρητικοτήτων και στη συνέχεια τις σφράγιζε με πλαστικά πώματα ασφαλείας με το λογότυπο επώνυμων εταιριών που υποστηρίζουν πρώτη ποιότητα.

Μια μεγάλη παρτίδα με τέτοιες φιάλες – «βόμβες», μπλόκαραν οι αστυνομικοί στο δρόμο για την Πάτρα από όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Ακολούθησε έφοδος της αστυνομίας στο χώρο παραγωγής, όπου κατασχέθηκαν χιλιάδες παρόμοιες «μαϊμού» φιάλες έτοιμες προς διάθεση στο εμπόριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ανάλογη δραστηριότητα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ