Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Μην παρανομείτε κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Μην παρανομείτε κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Μην παρανομείτε κύριε Πρόεδρε.
Φέρτε για συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο την Επερώτηση.

Θυμίζουμε στον κ. Στρατηγάκο, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ότι, από καμία διάταξη του Καλλικράτη και του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, δεν έχει το δικαίωμα σαν πρόεδρος να αξιολογεί και να λογοκρίνει, τις επερωτήσεις των Περιφερειακών Παρατάξεων.

Αν θέλει να καλύψει τον κ. Τατούλη και την κα. Νικολάκου παρανομώντας, ας απαντήσει αυτός στα ερωτήματα της επερώτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης, που αρνείται να εισάγει προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τα οποία είναι τα πιο κάτω:

Γιατί καλύπτουν απάτες, όπως η προσκόμιση κατ’ επανάληψη στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και στην Οικονομική Επιτροπή από ανάδοχο εταιρεία πλαστών ποινικών μητρώων; Αφορούν τουλάχιστον τα έργα στη Λακωνία. Παράκαμψη Βουτιάνων-Γύθειο, Αρεόπολη, Γερολιμένα- Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αφισού.

Πληρώθηκαν δυο φορές λογαριασμοί εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που διεκδικούν ανάδοχες κατασκευαστικές εταιρείες για έργα στη Πελοπόννησο; Όπως:
Τον 30ο λογαριασμό η ανάδοχος εταιρεία στο έργο παράκαμψης Βουτιάνων στη Λακωνία;
Τον 12ο λογαριασμό η ανάδοχος εταιρεία στο έργο Κουμπίλα-Λουλούδι στην Αρκαδία;

Ας μιλήσει για την ταμπακιέρα ο κ. Πρόεδρος και να αφήσει τα διαδικαστικά.
Να εισάγει στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο την επερώτηση της λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί διαφορετικά πολιτικά δε λειτουργεί σαν Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά σαν Πρόεδρος του Τατούλη, διαπράττοντας και το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ