Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΝαύπλιο: "Καθάρισα το συντριβάνι που βρωμούσε τόσα χρόνια" λέει ο δήμαρχος Κωστούρος

Ναύπλιο: “Καθάρισα το συντριβάνι που βρωμούσε τόσα χρόνια” λέει ο δήμαρχος Κωστούρος

Με προμετωπίδα την αρχαία ρωμαϊκή πρακτική …”αν θέλεις εξουσία δώσε στο λαό άρτο και θεάματα” η δημοτική αρχή Κωστούρου στο Ναύπλιο προσπαθεί να κρατήσει την εξουσία.

 

Είναι τέτοια η αγωνία όμως για το μέλλον που λόγω ελλείψεως ουσίας παρουσιάζει το ελάχιστο σαν μέγιστο. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και αυτό των τελευταίων ημερών με τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Το ρίχνει μάλιστα και στην προσωπική του σελίδα στο facebook και περιμένει τους κλακαδόρους και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους του να τον χειροκροτήσουν και να του φωνάξουν Μπράβοοοο δήμαρχε!!!

Το σχολίασε ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ένας άνθρωπος των έργων, που βλέποντας τις σημερινές πρακτικές Κωστούρου και την απουσία έργων αγανακτεί και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δημαρχιακή του καρέκλα.

Γράφει λοιπόν ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς:

“Όταν φτάνεις στο σημείο να προβάλλεις ως έργο, την ελάχιστη υποχρέωση σου, το καθήκον σου και το αυτονόητο, αυτό σημαίνει απελπισία!!!

Καθάρισαν λοιπόν το συντριβάνι και την πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Ν. Βυζάντιο. Καλό είναι και αυτό! Κανένα νέο σχολικό κτίριο θα δούμε; Σχέδιο πόλης; Έναν νέο κοινόχρηστο χώρο, χώρο πρασίνου θα δούμε; Κάποια διάνοιξη νέου δρόμου; Νέα δίκτυα ύδρευσης εκεί που δεν έχουν νερό θα δούμε;

Κάποιο έργο νέο, τέλος πάντων, που να καθορίζει το όραμα σας και το μέλλον του Δήμου μας; Αυτά περιμένει ο δημότης. Η καθαριότητα και η συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων είναι υποχρέωση σας και μπράβο που το καταλάβατε έστω και προεκλογικά”.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ