Κρανίδι: Παρουσιάστηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας το Ermionida Business Portal – Μεγάλο το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών …(ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πρωτοποριακό δημιούργημα του Επιμελητηρίου Αργολίδας Ermionida Business Portal ήταν αφιερωμένη η παρουσίαση που έγινε στο Κρανίδι Αργολίδας μεταξύ διοίκησης Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών της Ερμιονίδας.

- Advertisement -

 

 

Όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, στόχος είναι με το νέο Portal να στηριχθούν οι επιχειρήσεις της περιοχής με επιχειρηματικές συνεργασίες στην εγχώρια αγορά, αλλά και στις διεθνείς αγορές. Η αύξηση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας είναι ο σκοπός.

Στον ηλεκτρονικό κατάλογο, έχουν ήδη κάνει την εγγραφή τους περισσότερες από 80 επιχειρήσεις και επαγγελματίες κάθε είδους, μεταξύ των οποίων ξενοδόχοι, αρτοποιοί, ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων, ψυκτικοί, λογιστές, κ.ά.

Στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε  το βράδυ της Δευτέρας στο Γυμνάσιο Κρανιδίου χαιρετισμούς έκαναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Κωστας Γκαρκάσουλας. Tην ανάλυση της διαδικασίας εγγραφής στο πόρταλ έκανε το στέλεχος της Αναπτυξιακής Αργολίδας κ. Γιάννης Κουλεντιανός.

Η συνέχεια της εκδήλωσης περιλάμβανε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους με ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από τον τρόπο λειτουργίας του νέου οδηγού.

ΦΩΤΟ:

   

- Advertisement -

________________