Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την τρελή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης της Λαμίας

- Advertisement -

Ένα μικρό μηχανάκι με νεαρό αναβάτη, αναστάτωσε όλη τη Λαμία και τις αστυνομικές υπηρεσίες, όταν δε σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στην πλατεία Λαού.

Ακολούθησε καταδίωξη στο κέντρο της πόλης όπου ο νεαρός παραβίασε όλα τα “stop”, μονοδρόμους και πεζόδρομους, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την δική του σωματική ακεραιότητα όσο και των ανύποπτων πεζών κι οδηγών που έτυχε να διασταυρωθούν μαζί του!

- Advertisement -

Σημειωτέον ότι το μηχανάκι δεν έφερε πινακίδες, ενώ ο νεαρός παρά το γεγονός ότι δεν είχε σταματήσει στο αρχικό σήμα, ξαναπέρασε μπροστά από τους αστυνομικούς προκαλώντας τους να τον κυνηγήσουν.

Ο νεαρός με το μηχανάκι οδηγούσε ανάποδα σε μονόδρομους, περνούσε “αέρας” από STOP και φανάρια. Ο ίδιος από καθαρή τύχη δεν έπαθε σοβαρό ατύχημα, ενώ κινδύνεψαν και πεζοί που παραλίγο να παρασυρθούν από το μηχανάκι που έτρεχε μέσα ακόμα και σε πεζόδρομους.

Η καταδίωξη έφτασε στο Παγκράτι, όπου ο νεαρός οδηγούσε μέσα στις γραμμές του τραίνου, για να καταφέρει να ξεφύγει τελικά από τους αστυνομικούς.

Στο βίντεο, που ακολουθεί, θα δείτε καταδίωξη στην πλατεία Πάρκου, όπου ο νεαρός παραβιάζει το STOP στη συμβολή των οδών Χατζοπούλου και Σατωβριάνδου:

- Advertisement -