Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΣ Ηλείας: Έγινε της «Τούμπας»… στα Καλύβια – Πέταξαν κάδο μέσα στο...

ΕΠΣ Ηλείας: Έγινε της «Τούμπας»… στα Καλύβια – Πέταξαν κάδο μέσα στο γήπεδο!

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο χθεσινός εξ αναβολής αγώνας της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Και δεν ολοκληρώθηκε αφού διεκόπη, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο 19′, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο φύλλο αγώνα, ο διαιτητής κ. Χρ. Κούλης ! Αρχικά φίλαθλος του Ιφίτου εξύβρισε παίκτη του Αετού με το Νο 5 στην πλάτη, ο οποίος ήταν κοντά στο σύρμα για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ! Ακούγοντας όμως ο εν λόγω παίκτης τη βρισιά, γύρισε και έφτυσε τον φίλαθλο, με αποτέλεσμα ο φίλαθλος να «εκραγεί» και να πετάξει εναντίον του παίκτη, ένα βαρύ αντικείμενο που βρήκε μπροστά του, και συγκεκριμένα έναν αυτοσχέδιο κάδο σκουπιδιών !!!

Που πέτυχε έναν εκ των παικτών του Αετού Κέντρου σύμφωνα με το φύλλο αγώνα συγκεκριμένα, τον αρχηγό του Αετού Κέντρου ,με το Νο 3, τον 22χρονο Κόντη, τραυματίζοντας τον ελαφρά στο κεφάλι. Ταυτόχρονα ξέσπασαν και ευρύτερες συμπλοκές φιλάθλων των δυο ομάδων, καθώς και παικτών! Κατόπιν των ανωτέρω, ο παρατηρητής του αγώνα κάλεσε αστυνομία, και αργότερα έφτασαν στο γήπεδο δύο περιπολικά! Όμως το ματς δεν συνεχίστηκε φυσικά !

Ο παίκτης του Κέντρου ζαλίζονταν , και ο Αετός αποχώρησε από το γήπεδο!

Μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον κάδο, και σύμφωνα με την εξέταση της γιατρού του αγώνα, ο παίκτης και αρχηγός το Αετού Κέντρου Κόντης, δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς, και έπρεπε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο κέντρο υγείας, και συγκεκριμένα στη Γαστούνη, όπως και έγινε(ενώ αργότερα πήγε και στο Νος. του Πύργου). Ενώ ο παράγοντας της ομάδας του Κέντρου κ. Φανούρης Λιγγόπουλος, ανέφερε στον διαιτητή ότι η ομάδα του κατόπιν τούτου, αδυνατεί να συνεχίσει το ματς! Έτσι βάση ΚΑΠ, ο αγώνας διεκόπη οριστικά από τον διαιτητή κ. Χρ. Κούλη που έχει συντάξει αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια το σχετικό Φύλλο Αγώνα .

Η τύχη πλέον του αγώνα, θα κριθεί προσεχώς από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ. Ενώ σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, έγινε προσαγωγή ενός ατόμου, για το οποίο ωστόσο δεν έχει προκύψει εμπλοκή στο συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχηματιστεί δικογραφία, εις βάρος άγνωστου δράστη, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ