Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΆγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι -Μπροστά στο έγκλημα ήταν μία φίλη του

Άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι -Μπροστά στο έγκλημα ήταν μία φίλη του

Σοκ από την άγρια δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι – Τον μαχαίρωσαν θανάσιμα στην κοιλιά – Μπροστά στο έγκλημα ήταν μία φίλη του, η οποία καταθέτει στις Αρχές – Το πτώμα του άτυχου νεαρού εντοπίστηκε στην πλατεία Ηρώων

Θρίλερ στο Μαρούσι με την άγρια δολοφονία νεαρού στη μέση του δρόμου. Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (18/03/2018), όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε στην Πλατεία Ηρώων θανάσιμος τραυματισμένος ο άτυχος άνδρας, γεννηθείς το 1999. Το θύμα έφερε τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι. Ο άτυχος 19χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πρόσωπο – «κλειδί» φίλη του

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν πρόκειται για έναν ή περισσότερους δράστες. Ποιος και γιατί τον σκότωσε; Απαντήσεις στο θρίλερ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα αναμένεται να δώσει πρόσωπο – «κλειδί» που βρέθηκε μπροστά στη δολοφονία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μία φίλη του άτυχου άνδρα, η οποία βρισκόταν μαζί του την ώρα που άγνωστος ή άγνωστοι τον μαχαίρωσαν θανάσιμα στην κοιλιά.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ