Ενημέρωση της Πρωτοβάθμιας για τις στάσεις εργασίας την Παρασκευή

- Advertisement -

Συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας σε συνδυασμό με την 3ωρη στάση εργασίας της Δ.Ο.Ε. για την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Συγκεκριμένα η στάση εργασίας του Συλλόγου μας θα είναι για τις τρεις πρώτες ώρες από 8:00 έως 11:00.

- Advertisement -

Η 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αφορά τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού και τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος.

Ο κάθε συνάδελφος είναι ελεύθερος να επιλέξει ποια στάση εργασίας θα δηλώσει, ενώ εάν επιθυμεί μπορεί να δηλώσει και τις δύο. Στη περίπτωση που ένας συνάδελφος δηλώσει και τις δύο στάσεις, τότε κάνει 24ωρη απεργία.

Προκειμένου να μεταβούν οι συνάδελφοι στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ο Σύλλογός μας έχει μισθώσει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής από το παρκινγκ του Λιμανιού του Ναυπλίου(απέναντι από το trendy) και από το 1ο Λύκειο Άργους στις 11:20.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο του Συλλόγου στην Αθήνα, να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του Συλλόγου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 3μμ.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ          ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

- Advertisement -