Ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα του Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας (βίντεο)

Την 11-3-2018 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποίησε την Ημερήσια Εκδρομή στην Αθήνα όπως είχε ανακοινώσει.

΄Εγινε προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρυγιάννη όπου εκεί ο Ιερεύς του Ναού είπε λίγα λόγια στους προσκυνητές του γκρουπ που στην συνέχεια τους ευλόγησε.

- Advertisement -

Τα μέλη μετά ήταν ελεύθερα, αρκετά δε μέλη και φίλοι συναντήθηκαν στο φαγοποιείο ” Μπαϊρακτάρη “. Το κλίμα των συμμετεχόντων ήταν ευχάριστο και ευδιάθετο που σε αυτό συντέλεσε η LIVE μουσική του καταστήματος.

Στην εκδρομή αυτή έγινε μία συνάντηση με έναν συνάδελφο που κάποια μέλη του Συνδέσμου είχαν υπηρετήσει μαζί και είχαν χρόνια να βρεθούν.

Μετά την διασκέδαση μετέβησαν στο Μουσείο όπου ήταν στο πρόγραμμα προς επίσκεψη και ξενάγηση με κατάλληλο ξεναγό.

Αφού λοιπόν τελείωσε η ξενάγηση όλοι οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν προς το θέατρο Μουσούρη και παρακολούθησαν το θέτρο ” ΨΕΜΑ στο ΨΕΜΑ ” μία πολύ ωραία κωμωδία συμπληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα της εκδρομής ευχάριστα.

Πραγματικά η ημέρα ήταν γεμάτη και ο καταπληκτικός καιρός έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να περπατήσουν από το Μουσείο στο Μοναστηράκι απολαμβάνοντας την καταπράσινη διαδρομή.

Μία ημερήσια εκδρομή όπου στο πρόγραμμά της είχε Θρησκευτικό – πολιτιστικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα με την LIVE Μουσική αλλά και στο θέατρο κλείνοντας έτσι την πολύ ωραία ημέρα.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει την Ξεναγό κ. ΒΛΕΤΣΑ Ξένια που προσπάθησε να πει ότι το καλύτερο και τον Ιδιοκτήτη και Οδηγό ΖΑΦΕΙΡΗ Σπυρίδωνα για την ασφαλή μετακίνηση.

- Advertisement -

________________