Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΣυγκλονίζει ο μαθητής που σταμάτησε το σχολείο επειδή δεν έχει παπούτσια να...

Συγκλονίζει ο μαθητής που σταμάτησε το σχολείο επειδή δεν έχει παπούτσια να φορέσει

Το παιδάκι ντρεπόταν να πάει στο σχολείο ξυπόλητο και ζήτησε από τους γονείς του, να σταματήσει. Ανακοίνωση από το “Φωτεινό Αστέρι”…

Δεν πάει στο σχολείο του στην Πάτρα, γιατί ντρέπεται, αφού δεν έχει παπούτσια να φορέσει. Ο λόγος για ένα αγοράκι, μαθητή δημοτικού, του οποίου οι γονείς είναι και οι δύο άνεργοι.

Το «Φωτεινό Αστέρι» της Πάτρας απευθύνει έκκληση σε όσους θέλουν να προσφέρουν χρήματα και βέβαια παπούτσια για το παιδάκι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα εξής τηλέφωνα: 6981044800 και 2611122497.

Ο μικρός μαθητής που συγκλονίζει την Πάτρα
Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνει ένα παιδάκι δημοτικού σχολείου της Πάτρας, καθώς η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του είναι τόσο άσχημη, που το παιδάκι είναι ξυπόλητο, γιατί δεν έχουν χρήματα για φαγητό, πόσο μάλλον για να του αγοράσουν οι γονείς του ένα ζευγάρι παπούτσι!

Το μικρό παιδί που ντρέπεται τους συμμαθητές του αρνείται να πάει σχολείο. Είναι μόλις 11 ετών και βιώνει την πιο σκληρή πλευρά της ζωής!

Το παιδί φοράει νούμερο 39-40 και το Φωτεινό Αστέρι απευθύνει έκκληση, για να αποκτήσει παπούτσια και να μπορέσει να συνεχίσει με ελπίδα τα μαθήματά του

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ