Κινητοποίηση στο Δήμο Επιδαύρου για την παραμονή του καταστήματος της Πειραιώς

- Advertisement -

Με δελτίο τύπου ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνος Γκάτζιος αναφέρεται στο σημαντικό θέμα του πιθανού κλεισίματος του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό.

- Advertisement -

Αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος:

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και ώρα 19.00΄συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου με θέμα “Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επικείμενη παύση λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Λυγουριό και σχεδιασμός δράσεων για την ακύρωση της απόφασης”.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα έκρινε σοβαρότατο το θέμα παύσης λειτουργίας του μοναδικού Τραπεζικού Ιδρύματος που λειτουργεί στον Δήμο Επιδαύρου και αποφάσισε τις περαιτέρω ενέργειες στις οποίες θα προβεί προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση αυτή, από την οποία πλήττεται ανεπανόρθωτα, κοινωνικά και οικονομικά η περιοχή μας.

Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν οι Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γκιόλας Ιωάννης και Ανδριανός Ιωάννης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου κ.κ. Σαρρής Ιωάννης και Τζανής Αναστάσιος οι οποίοι δήλωσαν ότι στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες του Δήμου για την ακύρωση της απόφασης αυτής.

Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Γκάτζιος

 

- Advertisement -