Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤΩΡΑ και επίσημα η ΑΡΓΟΛΙΔΑ έχει το κανάλι της

ΤΩΡΑ και επίσημα η ΑΡΓΟΛΙΔΑ έχει το κανάλι της

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ η σημερινή για το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV , τους φίλους του και όλους τους Αργολιδείς…

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, υλοποιείται το  πρώτο από τα ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ, που έχουν προγραμματιστεί για να έρθει το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ακόμη πιο ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ. 

Η πρόσβαση στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv γίνεται πιο εύκολη, αφού το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv θα έχει το δικό του σπίτι, την δική του ιστοσελίδα, argonafplia.gr/tv. Ξεκίνησε από προχθές η δοκιμαστική φάση και είναι πλέον ένα κλικ από την οθόνη σας.

Πληκτρολογείστε  argonafplia.gr/tv και μπήκατε   … Ή γκουγκλάρετε αργοναυπλια tv και μπαίνετε στη σελίδα του μοναδικού Αργολικού καναλιού.

24 ώρες και 365 ημέρες το χρόνο το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv σας ενημερώνει για ότι γίνεται στην Αργολίδα.

Επιπλέον δελτία ειδήσεων, εκπομπές, live αναμεταδόσεις, ποδοσφαιρικοί αγώνες και μια βιντεοθήκη για να βρείτε ότι θέλετε στα περισσότερα από 2000 βίντεο που θα περιλαμβάνει από την Αργολική Επικαιρότητα των τελευταίων χρόνων.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι η ποιότητα της εικόνας του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV είναι υψηλής ευκρίνειας και συνεπώς μπορείτε να ενημερωθείτε και να απολαύσετε το πρόγραμμα μας μέσα από την Smart Τηλεόραση σας.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε την smart τηλεόραση σας, έτσι ώστε με το πάτημα ενός κουμπιού να παρακολουθείτε ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV ακόμη και σε τηλεοράσεις 60 ιντσών.

argonafplia.gr/tv … τώρα η Αργολίδα έχει το δικό της κανάλι.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ