Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΉρθαν στα χέρια παράγοντες και παίκτες Αστέρα και ΠΑΟΚ!

Ήρθαν στα χέρια παράγοντες και παίκτες Αστέρα και ΠΑΟΚ!

Σκηνές απείρου κάλλους μετά τη λήξη στην Τρίπολη, με τον γενικό αρχηγό του «δικεφάλου» να… κυνηγάει τον ποδοσφαιριστή των Αρκάδων και να ακολουθεί γενική σύρραξη -με πρωταγωνιστή και τον Λουτσέσκου!

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, και ενώ οι δύο ομάδες είχαν φύγει για τα αποδυτήρια, ο γενικός αρχηγός του «δικεφάλου», Παντελής Κωνσταντινίδης, βγήκε… μαινόμενος από τη φυσούνα, κυνηγώντας (για άγνωστο ακόμα λόγο) τον μεσοεπιθετικό των Αρκάδων, Νίκο Καλτσά!

Μάλιστα, τόσο ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ασπρόμαυρων», Κυριάκος Κυριάκος, όσο και εκείνος του Αστέρα, Γιάννης Ντάλας, αλλά και άλλα μέλη των δύο ΠΑΕ, δεν κατάφεραν να τον συγκρατήσουν, με τον οργισμένο Κωνσταντινίδη να ορμά στον Καλτσά, προσπαθώντας να τον πιάσει από το κεφάλι.

Ακολούθησε χάος!

Βλέποντας την επίθεση προς τον συμπαίκτη του, ο Γιώργος Κυριακόπουλος κυνήγησε, με τη σειρά του, τον γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, πιάνοντας τον, τελικά, και ρίχνοντάς τον στον αγωνιστικό χώρο! Μόλις, δε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Κωνσταντινίδη κάτω, έγινε έξαλλος και επιτέθηκε στον αριστερό μπακ των Αρκάδων, με το «Θ. Κολοκοτρώνης» να θυμίζει αρένα!

Τελικά, οι πιο ψύχραιμοι συγκράτησαν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και κάπου τελείωσε αυτό το πρωτοφανές περιστατικό…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ