Γιάννης Γεωργιδάκης: Αυτές είναι οι προοπτικές για τον φετινό τουρισμό …(ΒΙΝΤΕΟ)

Στις προοπτικές του τομέα του τουρισμού στην Αργολίδα και ειδικότερα του Τολού, την σεζόν που ξεκινά αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του ΣΕΤ κ. Γιάννης Γεωργιδάκης.

- Advertisement -

 

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, απαντώντας σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Μιχάλη Καζά, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχουν στείλει οι προκρατήσεις, αλλά και στις αγορές που φαίνεται να είναι σε άνοδο αυτή τη χρονιά.

Αναφέρθηκε επίσης στις συνέπειες που φαίνεται ότι φέρνει η νέα φορολογία επί των διανυκτερεύσεων στην τουριστική κίνηση και στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικού τουρισμού.

Τέλος, ο κ. Γεωργιδάκης σχολίασε και τις προοπτικές γενικότερα στην Αργολίδα, την τουριστική πολιτική του δήμου Ναυπλιέων που φαίνεται ότι αρχίζει να κινείται και την ανάγκη μεγαλύτερης εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Δείτε το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv σε αυτή την ανάρτηση και ακούστε τι είπε ο κ. Γεωργιδάκης. Η συνέντευξη έχει πρωτοπαρουσιαστεί από την εκπομπή “ Στα Γρανάζια της Οικονομίας” του Μιχάλη Καζά μέσα από το ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv.

 

- Advertisement -

________________