Αργοναυπλία TV – Αργολικές Ειδήσεις με τον Μάνο Παπαδάκη… 28/2/18 -(ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη μια ειδησεογραφική εκπομπή του argonafplia.gr με τον τίτλο Αργοναυπλία TV – Αργολικές Ειδήσεις με τον Μάνο Παπαδάκη προβάλλεται από το κανάλι μας στην πλατφόρμα του VDmedia.

- Advertisement -

Τις Αργολικές Ειδήσεις του Αργοναυπλία TV παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Μάνος Παπαδάκης και είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλου του επιτελείου του Argonafplia.gr

To Αργοναυπλία TV στοχεύει να καλύψει εμπεριστατωμένα το κενό ενημέρωσης που υπάρχει στην Αργολίδα και την έλλειψη Αργολικού δελτίου ειδήσεων.

 

Επιθυμία όλων των συντελεστών είναι η νέα αυτή προσπάθεια να σταθεί δίπλα στον κάτοικο της Αργολίδας και να προβάλλει τα προβλήματα του, αλλά και τα επιτεύγματα του. Δεν σκοπεύουμε ο λόγος μας να είναι μόνο καταγγελτικός. Θα βρίσκουν χώρο προβολής και όλα τα θετικά νέα για τον πολίτη και την Αργολίδα που αγαπάμε.

Θα το βλέπετε μέσα από το πρόγραμμα του Αργοναυπλία TV με επανάληψη του περίπου ανά δύωρο. Διεύθυνση: argonafplia.gr/tv

Δείτε το δελτίο που έχει συνταχθεί ξημερώματα της 28ης Φεβρουαρίου 2018.

Επίσης οι Αργολικές Ειδήσεις του Αργοναυπλία TV με τον Μάνο Παπαδάκη προβάλλονται από ολόκληρο το μηχανισμό κοινωνικής δικτύωσης του argonafplia.gr αλλά και του VDmedia γενικότερα.

Ειδήσεις του Αργοναυπλία TV με τον δημοσιογράφο Μάνο Παπαδάκη για όσους θέλουν να βλέπουν τα νέα εμπεριστατωμένα. Για όσους θέλουν ήχο και εικόνα, σε άριστη ποιότητα και όχι να τα μαθαίνουν ένα -ένα.

Αργοναυπλία TV για να μην περιμένετε να δείτε τις ειδήσεις την επόμενη ημέρα…!!!

 

- Advertisement -

________________