Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΥπουργός Σπίρτζης: Έργα θα γίνουν άμεσα σε Άργος και Ναύπλιο - Η...

Υπουργός Σπίρτζης: Έργα θα γίνουν άμεσα σε Άργος και Ναύπλιο – Η Αργολίδα έχει μείνει πίσω

Στο Ναύπλιο βρέθηκε χθες αργά το βράδυ ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης μετά από επίσκεψη που είχε προηγουμένως στη Νεμέα και αφού αναβλήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Καμπόσο στο Άργος.

Ο υπουργός και βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ ερχόμενος στο Ναύπλιο επισκέφτηκε στο γραφείο του τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο. Συνομίλησε με τον αντιπεριφερειάρχη, ενώ παραβρέθηκαν στη συνάντηση ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γιάννης Γκιόλας, αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες.

Πριν αρχίσουν την συνομιλία ο υπουργός μίλησε με τους δημοσιογράφους, όπως έκαναν και οι κ. Δέδες και Γκιόλας.

Απαντώντας σε ερώτηση του Μιχάλη Καζά για το Argonafplia.gr ο υπουργός ανέφερε ότι σήμερα Τρίτη από το Περιφερειακό Συνέδριο της Τρίπολης θα μιλήσει για έργα που θα ξεκινήσουν άμεσα στην Αργολίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του argonafplia.gr πρόκειται να εξαγγείλει την ολόκληρωση του Αρχαιολογικού Μουσείου του Άργους, περιβαλλοντικό έργο στη Λέρνα, την παραχώρηση του Τελωνείου Ναυπλίου και ίσως και την παραχώρηση του κτηρίου της Αρβανιτιάς στο Δήμο Ναυπλιέων.

Σε άλλη ερώτηση ο υπουργός κ. Σπίρτζης απάντησε πως γνωρίζει καλά ότι η Αργολίδα έρχεται πίσω σε έργα και ότι αυτό θα ληφθεί υπ’όψη στο νέο προγραμματισμό έργων.

Σήμερα Τρίτη μεσημέρι αναμένεται ο υπουργός να δώσει λεπτομερείς πληροφορίες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ