Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΠαραιτήθηκε ο Παπαδημητρίου υπουργός Οικονομίας και σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου

Παραιτήθηκε ο Παπαδημητρίου υπουργός Οικονομίας και σύζυγος της Ράνιας Αντωνοπούλου

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της Ράνιας Αντωνοπούλου, παραιτήθηκε από υπουργός Οικονομίας και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι παραιτήσεις του ζεύγους των υπουργών ήρθαν μετά την αποκάλυψη ότι η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000 ευρώ το μήνα.

Κατά πληροφορίες ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό αργά τη νύχτα, υποβάλλοντας την παραίτησή του. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον κ. Παπαδημητρίου για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο πεδίο των επενδύσεων.

Η παραίτηση έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό και οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν μια συνάντηση μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τρίπολη, όπου θα βρεθεί για τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου για την παραίτηση Παπαδημητρίου

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του.

Κανένα σχόλιο από τον τέως υπουργό

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Κατά την έξοδό του, ζητήθηκε ένα σχόλιο για την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να πει κάτι.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ