Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο Μιχάλης Μπότας!

- Advertisement -

6,5 χιλ λαικ 1350 σχόλια και 1011 κοινοποιήσεις σε ένα ποστ, με έκαναν να ασχοληθώ μαζί του και να θέλω να μάθω ποιος είναι!

- Advertisement -

Τον είπαν φασίστα και ακραίο. Δεν ξέρω αν είναι, αλλά βλέποντας την σελίδα του στο FB θα βρεις υλικό για τις μεγαλύτερες παθογένειες που βασανίζουν την χώρα!

Το ότι δίνει έναν πατριωτικό και πολλές φορές ακραίο τόνο στα λεγόμενα του, δείχνει καθαρά σε ποιον χώρο επιθυμεί να κινηθεί!

Οι περισσότεροι τον μάθαμε από την άγρια κόντρα του με την ΚΕΕΡΦΑ για το μεταναστευτικό, που οδήγησε σε κόψιμο της πολύ επιτυχημένης εκπομπής για τα δεδομένα της ΕΡΤopen!

Αν ψάξει κανείς πιο βαθιά (2012) θα δεις την ενασχόληση του για την επιστροφή τον μαρμάρων του Παρθενώνα και πολλά άρθρα για τις αλύτρωτες πατρίδες όπως τις αποκαλεί ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία (Κωνσταντινούπολη, Βόρειος Ήπειρος, Πόντος και Σμύρνη).

Λόγω της ιδιότητας του καθηγητή ψηφιακού marketing, φαίνεται να ξέρει καλά το παιχνίδι της προβολής και γι αυτό προκύπτουν τα πολλά like, σχόλια και κοινοποιήσεις στην σελίδα του που θα ζήλευε ακόμα και ένας ποπ τραγουδιστής!

Έτυχε να ακούσω μια από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του στην ΕΡΤopen, στην οποία έλεγε ότι ο αυθεντικός πατριωτικός χώρος δεν μπορεί να εκφραστεί από την Χρυσή Αυγή γιατι εξαιτίας της, πλέον ο Έλληνας φοβάται να εκφράσει το πατριωτικό του φρόνιμα για να μην τον χαρακτηρίσουν, χωρις να φταίει απαραίτητα η Χρυσή Αυγή για αυτό!

Η αυθεντικότητα η όχι των λεγομένων του αργά η γρήγορα θα φανεί. Ένα είναι σίγουρο πάντως. Το όνομα Μιχάλης Μπότας θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα.

Αντώνης Παπαδόπουλος

- Advertisement -