Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΆργος: Τώρα ο Σύνδεσμος Αποστράτων έχει το δικό του γραφείο

Άργος: Τώρα ο Σύνδεσμος Αποστράτων έχει το δικό του γραφείο

Την 15η Φεβρουαρίου 2018 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ στο Νεοαποκτηθέν Γραφείο του Συνδέσμου, που είναι στο ίδιο κτίριο με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλεως του Άργους κατόπιν διαταγής του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νου. 

Ένα διαχρονικό αίτημα των αποστράτων της πόλεως του Άργους που τώρα υλοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου στον αγιασμό παραβρέθηκαν οι: Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος και η Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα. Τα υπόλοιπα μέλη λόγω οικογενειακών των υποχρεώσεων αδυνατούσαν να είναι παρόντες αν και θα το ήθελαν. 

Από τις Αστυνομικές υπηρεσίες της πόλεως του Άργους ήταν η Αστυνόμος  Α΄ κα ΔΕΜΟΙΡΟΥ Αρετή του Αστυνομικού Τμήματος Άργους  και αρκετοί συνάδελφοι. 

Παραβρέθηκαν επίσης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας οι: ο Πρόεδρος κ. ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ Γεώργιος και ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. ΓΚΑΝΙΟΣ Νικόλαος. 

Παρόντες και αρκετά μέλη του Συνδέσμου, που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με συναδέλφους τους, που λόγω των υποχρεώσεών τους είχαν χρόνια να συναντήσουν αν και διαμένουν στον ίδιο Νομό. 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ