Ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ

- Advertisement -

Την 15η Φεβρουαρίου 2018 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε ΑΓΙΑΣΜΟ στο Νεοαποκτηθέν Γραφείο του Συνδέσμου

που είναι στο ίδιο κτίριο με τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της πόλεως του ΄Αργους κατόπιν διαταγής του ΄Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κων/νου.

- Advertisement -

Ένα διαχρονικό αίτημα των συναδέλφων της πόλεως του ΄Αργους τώρα το Διοικητικό Συμβούλιο υλοποιεί.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου παραβρέθηκαν οι : Ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας κ. ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος και η Ταμίας κ. ΛΙΤΣΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα. Τα υπόλοιπα μέλη λόγω οικογενειακών των υποχρεώσεων αδυνατούσαν να είναι παρών αν και θα το ήθελαν.

Από τις Αστυνομικές υπηρεσίες της πόλεως του ΄Αργους ήταν η Αστυνόμος Α΄ κ. ΔΕΜΟΙΡΟΥ Αρετή του Αστυνομικού Τμήματος ΄Αργους και αρκετοί συνάδελφοι.
Παραβρέθηκαν επίσης από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας οι : ο Πρόεδρος κ. ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ Γεώργιος και ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. ΓΚΑΝΙΟΣ Νικόλαος.

Αρκετά δε μέλη του Συνδέσμου παραβρέθηκαν όπου τους εδόθη η ευκαιρία να συναντηθούν που κάποιοι λόγω υποχρεώσεών των είχαν για χρόνια να συναντηθούν παρ΄ ότι ευρίσκονται και διαμένουν στον ίδιο Νομό.

- Advertisement -

________________