Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΑ.Δ.Ε.Δ.Υ. Καταγγελία του Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Καταγγελία του Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της την υπ’ αριθμ. 3609/12-2-2018 ανακοίνωση της ΠΟΠΟΚΠ και την υπ’ αριθμ. 334/7-2-2018 ανακοίνωση του ΣΥΑΤ, καταγγέλλει τον Διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ (πρώην πρόεδρο του ΣΥΑΤ και πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας), ο οποίος προέβη σε μία απαράδεκτη ενέργεια σε βάρος της αντιπροέδρου του ΣΥΑΤ, Βίρνας Πανοπούλου.

Με την υπ’ αρ. 21533/02-02-2018 απόφασή του, “έδιωξε” την αντιπρόεδρο του Συλλόγου από το Τμήμα Ελέγχου και Εκκαθάρισης Δαπανών της Δ/νσης Οικονομικού & Πληρωμών, που στεγάζεται στην οδό Φιλελλήνων και την “έστειλε” στο Α’ Τμήμα Απονομής Επικουρικής Σύνταξης της Δ’ Διεύθυνσης Ασφάλισης, που στεγάζεται στην οδό Πειραιώς.

Αυτό που ενόχλησε τη Διοίκηση και ιδιαίτερα τον Διοικητή, είναι ότι η αντιπρόεδρος του Συλλόγου ασκεί συνδικαλιστική και πολιτική δραστηριότητα και υπερασπίζεται αταλάντευτα τα συμφέροντα των συναδέλφων και ως μέλος του Δ.Σ του ΣΥΑΤ και ως μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και ως υπάλληλος.

Είναι το δεύτερο κρούσμα αυθαιρεσίας σε βάρος συνδικαλιστών του ΣΥΑΤ, αφού η γραμματέας του Συλλόγου μετακινήθηκε τιμωρητικά από το τμήμα συντάξεων του ΤΕΑΔΥ στο τηλεφωνικό κέντρο, επειδή διακινούσε ανακοίνωση-καταγγελία για αποφάσεις της διοίκησης του ΕΤΕΑΕΠ και εν γένει για την συνδικαλιστική και πολιτική της δράση.

Ύστερα από τα παραπάνω, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί την άμεση ανάκληση της απόφασης μετακίνησης της συναδέλφου-αντιπροέδρου. Παραμένουμε σταθερά απέναντι σε κάθε αυθαίρετη μετακίνηση οποιουδήποτε συναδέλφου.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ