Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΨΥΧΑΓΩΓΙΑΔΡΩΜΕΝΑΠολύ κέφι στον 5ο αποκριάτικο Θρακιώτικο χορό του Συλλόγου ΘΡΑΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Πολύ κέφι στον 5ο αποκριάτικο Θρακιώτικο χορό του Συλλόγου ΘΡΑΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Αγαπητοί Θρακιώτες – Θρακιώτισσες και φίλοι του συλλόγου μας, με πολύ κέφι και χαρά, για 5:30 ώρες, απολαύσαμε και φέτος, την Κυριακή 11/2/2018, τον 5ο αποκριάτικο Θρακιώτικο χορό μας, μετά τις πετυχημένες προηγούμενες χρονιές, στον ίδιο χώρο του Κοσμικού Κέντρου ‘’ΠΑΝΤΑΖΗΣ‘’ στο Κεφαλάρι Άργους.

Στην αρχή της συνεστίασης, χαιρέτησε την εκδήλωση ο Πρόεδρος του συλλόγου Κος Πέτρος Νταλιάνης, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη παρουσία των φίλων μας που ήρθαν για πρώτη φορά σε Θρακιώτικη αποκριάτικη συνάντηση, καθώς και στην παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας Κου Γιάννη Μανιάτη και της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Κας Ελένης Παναγιωτοπούλου.

Τα εδέσματα της επιχείρησης ‘’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ‘’ σε συνεργασία με το Δ.Σ. ήταν πλούσια και νοστιμότατα, καθώς και οι μουσικές επιλογές του ηχολήπτη Γιώργου Συγίζη ήταν άριστες, με πολλές εναλλαγές λόγω της περίστασης. Έτσι, το κέφι κράτησε στην πίστα για πολλές ώρες, με δημοτικά Θρακιώτικα – Πελοποννησιακά, λαϊκά και ξένα τραγούδια ( Latin,disco κλπ) .

Ο σύλλογος όπως κάθε χρόνο, μετά το γεύμα, πρόσφερε το φρέσκο παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο.

Μετά το γεύμα, πραγματοποιήσαμε την προγραμματισμένη λαχειοφόρο αγορά των τριών δωροεπιταγών, αξίας 100 € έκαστη. Μετά την κλήρωση τυχερές αναδείχτηκαν:
1. Το μέλος μας Κα Μπογιατζή Αρχοντούλα.
2. Το μέλος μας Κα Πιπερτζή Βάσω και
3. Η φίλη μας Κα Ρεκλείτη Αναστασία …
… οι οποίες παρέλαβαν από την ταμία μας, Κα Λίτσα Παπαζαχαρίου τις δωροεπιταγές.

Τελειώνοντας , τα μέλη μας, ευχαριστημένα από την καλύτερη ομολογουμένως αποκριάτικη συνάντησή μας, δώσαμε ραντεβού στα 4α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ << 14 ΜΑΙΟΥ 1920 >>, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού << Μέγας Αλέξανδρος >>, στο Άργος.

Μέχρι τότε, τα μέλη του Δ.Σ. θα ασχοληθούν εντατικά με όλες τις λεπτομέρειες της Θρακιώτικης εκδήλωσής μας και θα ενημερωθείτε έγκαιρα ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ