Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕλπίδα Καρκαλάτου: "Σας υπόσχομαι νέες διακρίσεις για την Αργολίδα μας"

Ελπίδα Καρκαλάτου: “Σας υπόσχομαι νέες διακρίσεις για την Αργολίδα μας”

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου είχα τη χαρά και την τύχη να συμμετάσχω στους Πανελλήνιους Αγώνες κλειστού στίβου που διοργανώθηκαν στο ΣΕΦ

 

κατάφερα να κατακτήσω την δεύτερη πανελλήνια θέση στα 400μ. με χρόνο 55,35″ ο οποίος είναι και ατομικό ρεκόρ. Επιπλέον την Κυριακή ενα ακόμα ρεκόρ προστέθηκε στα 200μ με χρόνο 24,75″ .

Φυσικα πρέπει να αναφέρω πως και στην σκυταλοδρομία καταφέραμε την 2η Πανελλήνια θέση και φέραμε άλλο ένα αργυρό μετάλλιο για την Αργολίδα μας. Καπως έτσι περασαν δύο μέρες με έντονες κούρσες και πολύ προσπάθεια για να καταφέρουμε να έχουμε μια θέση στο βάθρο. Και αναφέρομαι στο πληθυντικό, γιατί το μετάλλιο αυτό προήλθε από την αμέριστη στήριξη και βοήθεια πολλών ανθρώπων ο καθένας από τους οποίους είναι ξεχωριστός τόσο στο τομέα του όσο και στην καρδιά μου.

Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου οικογένεια που ειναι δίπλα μου και με στηρίζουν ,το προπονητή μου το Γεώργιο Καραπάνο για την στήριξη,την εμψύχωση, και την υπέροχη προετοιμασία που μου προσέφερε ώστε να κατέβω στους αγώνες και να πιάσω 2 νέα ατομικά ρεκόρ τόσο στα 200 όσο και στα 400 μέτρα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς το φυσικοθεραπευτή μου Παναγιώτη Σιδέρη Βλάχο που κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να καταπολεμήσει τους αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς μου κάνοντας μου διπλές φυσικοθεραπείες καθημερινά και να με έχει στην καλύτερη δυνατή φόρμα για τους αγώνες.

Τον Μιχάλη Μουλα  όπου μου παραχώρησε ενα τέλειο γυμναστηριο για την ενδυνάμωση μου ,επιπλέον θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα αθλητικών ειδών Δαγρές στο Άργος, (Δημήτρης Δαγρές) για τον Αθλητικό ΕξοπλισμΟ που μου παρέχει και ειναι σημαντικο για κάθε αθλητή ,το κατάστημα με τα συμπληρώματα διατροφής GOLDTOUCH στο Ναυπλιο ( Takis Anastasiou, και ( Konstantinos Foulias .Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κύριο Δημήτρη Καμποσο για την στήριξη του αλλά και τον περιφερειάρχη κύριο Χειβιδοπουλο ο οποίος είναι αρωγός σε κάθε μας κίνηση και προσπάθεια και μας το δείχνει έμπρακτα οποτε του το ζητήσουμε.

Τους ευχαριστώ όλους τους πάρα πολύ αλλά ευχαριστω και όλους εσάς που η αγάπη και η στήριξη σας ήταν συγκινητική και μοναδική αυτές τις μερες.Σας υπόσχομαι νέες διακρίσεις για την Αργολίδα μας.. Συνεχίζουμε δυνατά!!!!

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΥ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ