Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη ΝΔ

Ευάγγελος Αντώναρος
Τα «πυρά» του εξαπέλυσε μέσω facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis.
- Advertisement -

Εκτος ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος, μετά τις βολές που εκτόξευσε κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη.

- Advertisement -

 

Νωρίτερα: Ο Αντώναρος ζητά ανοιχτά την καθαίρεση του Άδωνη

Τα «πυρά» του εξαπέλυσε μέσω facebook, ο  Ευάγγελος Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη, με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis.

Συγκεκριμένα στο facebook του έγραψε:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

- Advertisement -

________________