ΒΙΝΤΕΟ: Μια πρωτοβουλία στο Άργος ΚΕΔΑΜ και Ελλ.Ταχυδρομείων για να «ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ»

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ) με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Φιλοτελισμού των Ελληνικών Ταχυδρομείων διοργανώνει τη δράση

 

- Advertisement -

«Φτιάξε το δικό σου γραμματόσημο» με στόχο την προώθηση της ανάπλασης του Άργους και την ανάδειξη των λαϊκών παραδόσεων της Ελληνικής Αποκριάς.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Απόκριες 2018» με τη συνεργασία των Α/θμια & Β/θμια Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Από τις 5 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2018 επισκεφθείτε το περίπτερο των Ελληνικών Ταχυδρομείων στη νότια πλευρά της Πλατείας Αγίου Πέτρου για να φτιάξουμε μαζί τα δικά σας Συλλεκτικά Φύλλα Γραμματοσήμου με θέμα ¨Καρναβάλι¨ και τη φωτογραφία σας.

Εσείς, ελάτε να φωτογραφηθείτε ή στείλτε μας τη φωτογραφία σας με: viber στο νούμερο 6907240433, messenger Αργείτικο Καρναβάλι Άργος Αργολίδας, e-mail [email protected].

Εμείς, θα εκτυπώσουμε τη φωτογραφία σας σε φύλλο των 10 προσωπικών γραμματοσήμων.

Εσείς, ταχυδρομήστε την κάρτα ή το γράμμα σας, χρησιμοποιώντας το δικό σας προσωπικό γραμματόσημο & εκπλήξτε ευχάριστα τον παραλήπτη.
Εμείς, μαζί με το γραμματόσημο σας, σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ και μία καρτ ποστάλ της αναπλασμένης κεντρικής πλατείας του Άργους.

Το περίπτερο των ΕΛΤΑ λειτουργεί : Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14.00, 18:00-21:00 και Σαββατοκύριακο 10:30-14:00, 18:00-21:00

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.

Πέτρος Διολίτσης

- Advertisement -

________________