Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Τα ευχαριστώ του Φώτη Δαμούλου μετά τις μεγάλες επιτυχίες του

Αργολίδα: Τα ευχαριστώ του Φώτη Δαμούλου μετά τις μεγάλες επιτυχίες του

Δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες του προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλου σφράγησαν τις τελευταίες ημέρες.

Η μια είναι η εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ηπείρου & Ιονίων Νήσων. Η δεύτερη, η εκλογή του στη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Μετά από αυτές τις επιτυχίες ο Φώτης Δαμούλος σήμερα έκανε την πρώτη του δήλωση που είναι η ακόλουθη:

“Μετά το τέλος και της εκλογικής διαδικασίας για την εκλογή του κορυφαίου οργάνου των Επιμελητηρίων που είναι η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος ολοκληρώθηκαν σχεδόν όλες οι διαδικασίες για την εκλογή των οργάνων που συμμετέχει το Επιμελητήριο Αργολίδας .

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τα μέλη του Επιμελητηρίου Αργολίδας για την επενεκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου.

Να ευχαριστήσω τους προέδρους των 16 Επιμελητηρίων που συμμετέχουν στη Διαχειριστική Ευρωπαικών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος-Πελοποννήσου-Ηπείρου & Ιονίων Νήσων για την εκλογή μου στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της χώρας για την εκλογή μου στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ, στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Πλέον το Επιμελητήριο Αργολίδας με την συμμετοχή του για πρώτη φορά στην ιστορία του στα συγκεκριμένα αξιώματα, αναδεικνύεται σε έναν σημαντικό παράγοντα στα επιμελητηριακά δρώμενα .

Στόχος μου είναι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και η Διαχειριστική Ευρωπαικών Προγραμμάτων να γίνουν τα πραγματικά εργαλεία ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας αλλά και των Επιμελητηρίων.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ “.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ