Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δαμούλος υποψήφιος στις σημερινές εκλογές της ΚΕΕΕ …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Δαμούλος υποψήφιος στις σημερινές εκλογές της ΚΕΕΕ …(ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Εκλογές σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2018 για την ανάδειξη του Προέδρου και των λοιπών μελών της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

 

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε από ώρα 09,00’ π.μ. και θα διαρκέσει έως 15,00’ μ.μ. Για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο με τα ονόματα είκοσι υποψηφίων από τα οποία θα εκλεγούν δέκα μέλη της ΚΕΕΕ συν τον πρόεδρο. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και μόνος υποψήφιος για την θέση αυτή είναι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος νυν πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Η διαδικασία δειξάγεται από την Εκλογική Γενική Συνέλευση της ΚΕΕ και έχει συνέλθει στην έδρα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (Ακαδημίας 6- Αθήνα).

Υποψήφιος για μια θέση στη Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων είναι και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος με τον συνδυασμό του νυν προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Η εκλογή Δαμούλου θα είναι μια ακόμη επιβεβαίωση του ανερχόμενου ρόλου της Αργολικήςοικονομίας σε Πανελλήνια κλίμακα και φυσικά μια αναγνώριση και του Επιμελητηρίου Αργολίδας. Πέραν όμως αυτού μια εκλογή Δαμούλου θα σημαίνει και νέες ελπίδες για βοήθεια προς τις αργολικές επιχειρήσεις μέσω καλυτερης πρόσβασης σε κοινοτικά και άλλα προγράμματα.

Να αναφερθεί ότι στόχος του προέδρου Μίχαλου είναι να δοθούν κίνητρα για στήριξη του ιδιωτικού τομέα. Όπως έχει δηλώσει ο κ. Μίχαλος στόχο έχει να προβάλλει “την ανάγκη μείωσης των φορολογικών συντελεστών τόσο των επιχειρήσεων όσο και των φυσικών προσώπων, καθώς και την εκλογίκευση των ασφαλιστικών εισφορών”.

Στις αποκλειστικές σημερινές φωτογραφίες του argonafplia.gr ο κ. Δαμούλος με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Μίχαλο και άλλους πρωταγωνιστές της σημερινής εκλογικής διαδικασίας.

Σε αυτή την ανάρτηση δείτε επίσης το βίντεο με το τμήμα της εκπομπής του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ tv “Στα γρανάζια της οικονομίας” που αναφέρεται στην σημερινή εκλογική διαδικασία.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ