“Στα Γρανάζια της Οικονομίας”… η νέα εκπομπή του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV με τον Μιχάλη Καζά…(Εκπομπή 1η – βίντεο)

- Advertisement -

Ξεκίνησε από σήμερα 1η Φεβρουαριου 2018 η νέα εκπομπή του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV για την οικονομία και την ανάπτυξη με το όνομα “Στα Γρανάζια της Οικονομίας”.

- Advertisement -

 

Την εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος – οικονομολόγος Μιχάλης Καζάς και συνεργάτης της εκπομπής θα είναι ο Κώστας Γκαρκάσουλας, ελεύθερος επαγγελματίας και Α’ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Στην πρώτη εκπομπή ενδιαφέρουσες οικονομικές ειδήσεις και παρουσίαση των ανθρώπων του Επιμελητηρίου και της διάρθρωσης του Επιμελητηρίου. Σε αυτή την εκπομπή επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος μιλά για τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου αυτή την εποχή, όπως και τις Επιμελητηριακές εκλογές στις οποίες λαμβάνει ο ίδιος μέρος προκειμένου να καταλάβει μια θέση στην Ένωση των Επιμελητηρίων όλης της Ελλάδας.

Τέλος να αναφερθεί ότι ένα τμήμα της εκπομπής θα γυρίζεται στο στούντιο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV, ένα άλλο μέρος στους χώρους του Επιμελητηρίου Αργολίδας και τέλος πολλά γυρίσματα θα γίνονται στους χώρους των οικονομικών μονάδων της Αργολίδας.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση την πρώτη εκπομπή. Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή μεταδίδεται σε εικόνα High Definition και συνεπώς όσοι διεθέτετε smart tv  μπορείτε να δείτε την εκπομπή στην τηλεόραση σας…!!!

- Advertisement -
 

________________