Ναύπλιο: Πιο φτωχός από ότι αναμενόταν ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής – Τίποτα το σοβαρό δεν ανέφερε ο Κωστούρος …(ΒΙΝΤΕΟ)

Απολογισμό είχαμε σήμερα των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Ναυπλίου.

- Advertisement -

Στην αίθουσα παρόντες ήταν μόνο υποστηρικτές δημοτικοί σύμβουλοι του δημάρχου και επιπλέον ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γραμματικόπουλος. Έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι με επιστολή τους είχαν διαμαρτυρηθεί για τον καθορισμό της ημέρας και ώρας του απολογισμού και δεν έλαβαν μέρος στην συνεδρίαση.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το έργο του, το οποίο παρουσίασε σαν μεγάλο. Την ίδια ώρα όμως όπως ακούγεται να λέει και στο βίντεο της ανάρτησης παραδέχτηκε ότι το 2015, το 2016 και το 2017 δεν υπήρξε καμμία χρηματοδότηση. Μόνο μέσα στο 2017, όπως ανέφερε, υπήρξαν όχι χρηματοδοτήσεις, αλλά κάποιες εντάξεις έργων. Τώρα με την έναρξη του 2018, ο δήμαρχος είπε ότι βλέπουμε να ξεκινούν κάποιες δημοπρατήσεις…

Αίσθηση προκαλεί το πως ο δήμαρχος δικαιολογεί την απραξία του. Ο δήμαρχος τόνισε ότι έγιναν κάποιοι αγροτικοί δρόμοι. Δηλαδή έγιναν αυτά τα έργα που φέρνουν ψήφους και κανένα σοβαρό έργο για τον δήμο. 

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κρίση έχει κόψει την χρηματοδότηση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι βέβαιο όμως, ότι με σωστή διαχείριση κάποιοι δήμοι έκαναν κάποια πράγματα πιο σοοβαρά από να κλείνουν λακούβες που ξανανοίγουν σε λίγους μήνες και φτιάχνουν μόνο ότι φέρνει ψήφους. Πως για παράδειγμα ο δήμος Άργους- Μυκηνών, ο δήμος Τρίπολης, ο δήμος Καλαμάτας έχουν να παρουσιάσουν ουσιαστικό έργο και το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο δεν μπορεί;;;

Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία δημάρχου Κωστούρου στο βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ TV σε αυτή την ανάρτηση.

 

- Advertisement -

________________