Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑΈκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο PARK Ναυπλίου.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν κατάμεστη από τα μέλη και τους φίλους μας που για μια ακόμα χρονιά έδειξαν με την παρουσία τους την στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στις δράσεις του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2017, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «… η πίτα μας είναι κομμένη σε κομμάτια, για να δηλώσει την βούλησή μας να μοιραστούμε με τους φίλους μας τις χαρές και τις πίκρες μας. Τις ευτυχείς και τις δύσκολες ημέρες. Και πάντοτε θα υπάρχει ως περίσσεια ένα κομμάτι για όποιον καθυστερήσει να έλθει στην γιορτή μας …».

Τυχεροί της βραδιάς που αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση ήταν η Λίτσα Γιακουμάτου που κέρδισε ένα χρυσό κωνσταντινάτο και η Έλλη Χουντάλα που κέρδισε μια γκραβούρα που φιλοτέχνησε η ζωγράφος – αγιογράφος και μέλος του Συλλόγου Κατερίνα Μπεκιάρη.
Κερδισμένοι από τους λαχνούς βγήκαν όσοι έφυγαν με τα 100 δώρα που διέθεσαν συμπολίτες μας και ο Σύλλογος, αλλά και όλοι οι συμμετέχοντες.

Την γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ελένη Παναγιωτοπούλου και Γιάννης Σαρρής, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και η εντεταλμένη σύμβουλος Νάντια Αναστασίου και Μαρία Ράλλη, ο Αντιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος και Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος, ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σωτηρόπουλος, οι πολιτευτές Σόνια Κρίγγου και Κώστας Δημούλης, ο Πρόεδρος του αδελφού Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» Κώστας Κολόκας, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και δεκάδες μέλη και φίλοι του «ΠΑΛΑΜΗΔΗ».

Η όλη γιορτή κύλισε με την συντροφιά μουσικού συνόλου με τον μαέστρο Νίκο Πρίγγουρη να δίνει τον τόνο, την Μαρία Καραφωτιά στο τραγούδι και τον Βαγγέλη Ζερβόπουλο στην κιθάρα και στο τραγούδι.

Καλή ας είναι η νέα χρονιά … γλυκιά ως η πίτα μας …
Από το Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ