Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤουριστική προβολή της Ελλάδας στο Travel Show της «Νιου Γιορκ Τάιμς»

Τουριστική προβολή της Ελλάδας στο Travel Show της «Νιου Γιορκ Τάιμς»

Η Ελλάδα θα είναι και φέτος από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Αμερικανούς, όπως διαφαίνεται από τα στοιχεία που συλλέγει το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) στη Νέα Υόρκη.

“Οι οιωνοί και για το 2018 είναι πολύ καλοί”, δήλωσε στη Greek News η διευθύντρια του ΕΟΤ στις Ηνωμένες Πολιτείες, Γρηγορία Καματερού, τονίζοντας πως “τα αποτελέσματα από εδώ είναι για τέταρτη χρονιά φέτος διψήφια και αυτό επιβεβαιώνει τους κόπους μας και το μάρκετινγκ που έχουμε κάνει σαν Γραφείο ΕΟΤ Αμερικής και Καναδά”, ενώ οι προβλέψεις είναι “εξίσου εξαιρετικές” και για την επόμενη χρονιά, καθώς μιλούν και πάλι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, για διψήφια άνοδο.

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα”, πρόσθεσε η κ. Καματερού.

Με στόχο την προβολή της Ελλάδος ως ιδανικού τουριστικού προορισμού για 365 μέρες το χρόνο, ο Ε.Ο.Τ. συμμετείχε και φέτος με δικό του περίπτερο στην ετήσια ταξιδιωτική έκθεση που διοργανώνει η εφημερίδα “New York Times” (The New York Times Travel Show) στο “Jacob K. Javits Center” στο Μανχάτταν από τις 26 – 28 Ιανουαρίου.

Στη φετινή έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 560 εκθέτες από 150 και πλέον χώρες του κόσμου ενώ βασικοί χορηγοί ήταν οι Τουρκικές Αερογραμμές (THY) και η Νότια Αφρική.

η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ