Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕνημερωτηκές δράσεις του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας για τα μπλόκα

Ενημερωτηκές δράσεις του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας για τα μπλόκα

Το Σάββατο 27 Γενάρη πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας στον κόμβο του Ινάχου όπου και βρίσκονται παρατεταγμένα τα τρακτέρ των αγροτών.

Η Γ.Σ. αποφάσισε να στηθεί μπλόκο στο σημείο, όπου καταφθάνουν ήδη και νέα τρακτέρ για να το ενισχύσουν. Συστάθηκε Συντονιστική Επιτροπή και αποφασίστηκαν οι ακόλουθες δράσεις:

Κάθε μέρα μέλη του Συλλόγου θα πραγματοποιούν περιοδείες στα χωριά της περιοχής με σκοπό την ενημέρωση των αγροτοκτηνοτρόφων.

Την Τετάρτη το πρωί μέλη του Συλλόγου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Άργους καθώς και στην Τράπεζα Πειραιώς.

Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 7 μμ, υποδεχόμαστε στο χώρο του μπλόκου Σωματεία και Φορείς προκειμένου να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Εντείνουμε τις προετοιμασίες μας και καλούμε όλους τους αγρότες να δώσουν το παρόν στο Πανελλαδικό Αγροτικό Συλλαλητήριο στην Agrotica το Σάββατο 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη. Δηλώσεις συμμετοχής στο χώρο του μπλόκου και στο τηλέφωνο 6942852356.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ