Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣTo ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου ε.α. Δημητρίου Τριγώνη

To ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου ε.α. Δημητρίου Τριγώνη

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου ε.α. Δημητρίου Τριγώνη Επίτιμου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου

Με αφορμή την απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία αποφασίστηκε η αποστρατεία μου και κατ’ επέκταση η αποχώρηση μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μας.

Ως απερχόμενος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, θα ήθελα να παροτρύνω όλους τους συναδέρφους να συνεχίσουν να εργάζονται με ζήλο και αγάπη για το καλό της κοινωνίας μας, αλλά και να στηρίξουν έμπρακτα το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου Ταξίαρχο Ευάγγελο Φωτόπουλο, στον οποίο εύχομαι προσωπικά, υγεία και δύναμη για την επίτευξη της αποστολής του.

Επιπλέον, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και όλους τους εκπροσώπους των Εκκλησιαστικών – Πολιτικών Αρχών, Φορέων, Συλλόγων και Ιδρυμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την άριστη συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στο πρόσωπό μου όλο αυτό το διάστημα.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε., καθώς και τους δημοσιογράφους αυτών, για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και για την μεταξύ μας συνεργασία.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Τριγώνης
Αντιστράτηγος ε.α.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ