Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑ1-1 το σημερινό ντέρμπι ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ - ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ... Έληξε με...

1-1 το σημερινό ντέρμπι ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ … Έληξε με έντονη διαμαρτυρία της Κορωνίδας

Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο α’, ισοφάρισε η Κορωνίδα στο β’.

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και την  Κορωνίδα Κοιλάδας, οπότε οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 35 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι με αγώνα λιγότερο, τους 34.

Ο ΠΑΟΚ με πιο νεανικό σύνολο το πάλεψε και έμεινε στη μάχη του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια ομάδα με πολλές μετεγγραφές, ενώ η Κορωνίδα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι έφυγε με την μικρότερη δυνατή απώλεια και μπορεί να περιμένει τον δεύτερο γύρο.

Πάντως, εντονότατες οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Κορωνίδας για την φάση του ακυρωθέντος γκολ στο τέλος.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, περισσότερο παιγνίδι κέντρου, με μονομαχίες. Ρόλο έπαιξε και το βαρύ γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ φαινόταν να πατάει καλύτερα, ήταν πιο επικίνδυνος επιθετικά, προηγήθηκε στο 25’ και είχε άλλες τρεις καλές προσπάθειες.

Το γκολ προήλθε από λάθος του Ι.Οψιμούλη, που πήγε να ντριπλάρει αντίπαλο, ο Ταραντίλης έκλεψε, πέρασε και τον Αλευρά και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Επίσης, σε συνδυασμό Δήμα, Μουζακιώτη, Δήμα στο 35’ ο τελευταίος βγήκε τετατέτ, αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ από την επόπτη.Ακόμη, δυο σουτ του Μουζακιώτη, το ένα περασε έξω, το άλλο σταμάτησε ο Αλευράς.

Στο διάστημα αυτό, οι της Κορωνίδας προσπαθούσαν κυρίως με μεγάλες μπαλιές να βγάλουν στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, τους γρήγορους επιθετικούς τους. Η μοναδική αξιόλογη περίπτωση ήταν στο 0-0, στο 15’,  όταν μια μπαλιά πέρασε στην πλάτη της άμυνας, όπου υποδείχθηκε οφσάιντ ο Κέλλης. Μια ακόμη μπαλιά πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά εκεί δύο παίκτες της Κορωνίδας μπερδεύτηκαν και η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον αέρα κόντρα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε τακτική, περιορίσθηκε στο μισό γήπεδο, με στόχο να κλείσει τους διαδρόμους προς τον Κομπόση και προσπαθώντας να βγάλει κάποια αντεπίθεση.

Η Κορωνίδα ήταν καλύτερη, αλλά φάσεις δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες.

Στο 73’ ήρθε η ισοφάριση όταν από δεξιά βγήκε μπαλιά στο σημείο του πέναλτι, από εκεί ο Σχοινάς έκοψε στον Κέλλη, που από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έπιασε δυνατό σουτ στο δοκάρι και μέσα.

Επίσης, ο Νάτσης είχε από την περιοχή και σε καλή θέση, πλασέ άουτ.

Στο 90’ είχαμε μια μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους, όταν από προσπάθεια του Λούκας μέσα από τη περιοχή και ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, η φάση κόπηκε για υπόδειξη οφσάιντ. Την υπόδειξη έκανε ο διαιτητής Αθανασόπουλος, σε βάρος του Σχοινά, ο οποίος όμως – όπως τονίζουν οι φιλοξενούμενοι- είχε καθαρά αντίθετη κίνηση, δηλαδή έφευγε από τη φάση. Σύμφωνα με την διοίκηση της Κορωνίδας θα εκδοθεί και άμεσα ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κορωνίδας Κώστας Κλάδης, δήλωσε στο sport.argonafplia.gr ότι δεν επιθυμεί να κάνει δήλωση για τον αγώνα στην κάμερα μας σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την διαιτησία του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Αθ.Τσιρόπουλος): Κομπόσης- Η.Παπαγεωργόπουλος (75’ λόγω τρ.Παιδάκης(, Σ.Παπαγεωργόπουλος, Ψύχος, Μπαβελής- Σιώτος (82’ Τζανέτος), Παναγιωτόπουλος (78’ Λιαγκρής), Δήμας (86’ Αποστόλου) – Ταραντίλης, Μουζακιώτης, Σταυρόπουλος.

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Κ.Κλάδης): Αλευράς- Κούκλας, Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος- Μέγας, Τσίτσης, Νάτσης (80’ Λούκας) – Αποστόλου (65’ Α.Οψιμούλης), Σχοινάς, Κέλλης (80’ Παπασταύρου).


ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ