ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΗΜΑ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: Σπουδαίο και ευαίσθητο κομμάτι του Δήμου Άργους – Μυκηνών το κοινωνικό μαγειρείο

- Advertisement -

Ένα σπουδαίο και ευαίσθητο κομμάτι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και του νομικού προσώπου κοινωνικής μέριμνας και αθλητισμού είναι το κοινωνικό μαγειρείο.

Καθημερινά σιτίζει μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας που εχουν άμεση ανάγκη από την μερίμνα μας.Το κοινωνικό μαγειρείο λειτουργεί μέσα από την χρηματοδότηση του Δήμου μας και του νομικού προσώπου που ανήκει, όπως επίσης συμμετέχει σε αυτό το κομμάτι η ” Βοήθεια στο σπίτι” από την Κ.Ε.Δ.Α.Μ.

- Advertisement -

Τα κορίτσια της Βοηθείας στο σπίτι προσφέρουν ένα σημαντικό έργο κάνοντας διανομή του συσσιτίου και παρέχοντας φροντίδα στους ανήμπορους συνδημότες μας. Όμως υπάρχουν και κάποιοι ευαίσθητοι πολίτες που κάνουν προσφορές αρκετές φορές στο μαγειρείο μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.
Ευχαριστούμε θερμά την υπέροχη και ικανή μαγείρισσα μας Κατερίνα Μιχαλοπούλου για το νόστιμο φαγητό που ετοιμάζει καθημερινά για το κοινωνικό μαγειρείο με ανιδιοτέλεια,αγάπη και ένα τεράστιο χαμόγελο στο φιλόξενο και ζεστό αυτόν χώρο. Η οποία θυσιάζει πολλές ώρες από την ζωή της για αυτόν το σκοπό

Τέλος και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας.

ΥΠΕΎΘΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΜΑΓΕΙΡΕΊΟΥ
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΗΜΑ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

- Advertisement -