Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΑΡΓΟΛΙΔΑ: Αέρηδες 8 μποφόρ και κύματα δοκιμάζουν την θάλασσα και τις ακτές

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Αέρηδες 8 μποφόρ και κύματα δοκιμάζουν την θάλασσα και τις ακτές

Οι σφοδρότατοι άνεμοι των οκτώ και πλέον μποφόρ που πνέουν από τις 11 περίπου το βράδυ στην Αργολίδα έκαναν τις πρώτες ορατές ζημιές τους. Το φως της ημέρας θα δείξει ακριβώς το τι έχει γίνει απόψε.

Με προηγούμενη ανάρτηση μιλήσαμε για πτώση δένδρων μέσα στο Ναύπλιο. Σε μια περίπτωση μάλιστα καταπλακώθηκαν τρία αυτοκίνητα που υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές.

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει ο άνεμος και στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Δένδρα έπεσαν στο Κιβέρι, ζημιές στην Νέα Κίο και επίσης μεγάλη αναστάτωση στο λιμάνι του Τολού. Σχεδόν όλοι οι ψαράδες βρίσκονται στην παραλία για να περιμαζέψουν όπως μπορούν τις βάρκες τους. Πολλές από αυτές με σπασμένα σχοινιά κτυπούσαν η μια την άλλη ή κινδυνεύουν να φύγουν μακριά από την θέση τους.

Σε δοκιμασία βρίσκονται και τα δύο μεγάλα επιβατηγά σκάφη. Το Μανταλένα και το Βένους δοκιμάζονται αυτή την ώρα από τα κύματα. Με αναμμένα τα φώτα τους περιμένουν οι άνθρωποι τους να τα ασφαλίσουν για να μην υποστούν ζημιές από τα κτυπήματα επάνω στην προβλήτα. 

Επίσης ζημιές σε κολώνα της ΔΕΗ έχει προκαλέσει διακοπή ρεύματος στο λιμάνι, αφού έχει καταστραφεί ο μετασχηματιστής της.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ