Τι είπε ο Καμπόσος στην κοπή της πίτας και προκάλεσε αίσθηση !!! (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Την πίτα του δήμου Άργους – Μυκηνών έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος.

- Advertisement -

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και φυσικά ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Χαιρετισμό προς τους υπαλλήλους του δήμου εκφώνησε ο μητροπολίτης Νεκτάριος, ο δήμαρχος Καμπόσος και ο Περιφερειάρχης Τατούλης.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος αναφέρθηκε στο έργο του αλλά και στην συνεργασία του δήμου του με την Περιφέρεια. Καμπόσος και Τατούλης έδειξαν με τα λόγια τους ότι αυτή την εποχή η μεταξύ τους σχέσεις είναι καλές και έτσι θα προχωρήσουν προς τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο δήμαρχος απευθύνθηκε επίσης προς τους υπαλλήλους του δήμου και τους ευχαρίστησε για το έργο που παράγουν. Δεν δίστασε όμως να καταδικάσει και φαινόμενα υπαλλήλων που την ώρα εργασίας κυκλοφορούν σε καφετέριες και αλλού της πόλης εγκαταλείποντας το πόστο τους. Ξακαθάρισε μάλιστα ότι θα είναι σκληρός απέναντι σε όλους αυτούς που δημιουργούν μια άσχημη εικόνα για το προφίλ του δήμου.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα και μοιράστηκε στους υπαλλήλους του δήμου. Τρεις τυχεροί κέρδισαν το φλουρί και το σχετικό δώρο.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση , αλλά και το τι είπε ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος στην ομιλία του σε αυτή την ανάρτηση.

 

 

- Advertisement -

________________