Τατούλης: Έχουμε κάνει πολλά με την Δημοτική αρχή του Άργους και θα πετύχουμε περισσότερα …(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Την πίτα του δήμου Άργους – Μυκηνών έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος στην κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” στο Άργος.

- Advertisement -

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου και φυσικά ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Χαιρετισμό προς τους υπαλλήλους του δήμου εκφώνησε ο μητροπολίτης Νεκτάριος, ο δήμαρχος Καμπόσος και ο Περιφερειάρχης Τατούλης.

Ο περιφερειάρχης μίλησε για την συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους και ειδικά για τον δήμο Άργους-Μυκηνών. Τόνισε ότι πολλά έργα του δήμου είναι προϊόντα αυτής της συνεργασίας και επίσης ανέφερε ότι η συνεργασία και τα έργα θα συνεχιστούν. Τατούλης και Καμπόσος έδειξαν με τα λόγια τους ότι αυτή την εποχή η μεταξύ τους σχέσεις είναι καλές και έτσι θα προχωρήσουν προς τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης κόπηκε η πίτα και μοιράστηκε στους υπαλλήλους του δήμου. Τρεις τυχεροί κέρδισαν το φλουρί και το σχετικό δώρο.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση , αλλά και το τι είπε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στο χαιρετισμό του σε αυτή την ανάρτηση.

 

 

- Advertisement -

________________