Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΝεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού ο μαχαιροβγάλτης που είχε κατακρεουργήσει τη σύντροφό του...

Νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού ο μαχαιροβγάλτης που είχε κατακρεουργήσει τη σύντροφό του με 10 μαχαιριές

Νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού ο μαχαιροβγάλτης που είχε κατακρεουργήσει τη σύντροφό του με 10 μαχαιριές…

Είχε σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές τη σύντροφό του τον Ιούλιο του 2017 και πριν από έξι χρόνια με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του στο Λουτράκι

Την τελευταία του πνοή μετά απο χρήση ηρωίνης στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο, άφησε ο 45χρονος φονιάς της 51 ετών συντρόφου του τον περασμένο Ιούλιο στο Περιστέρι. Ο 45χρονος βρέθηκε σε κώμα στο κελί του το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ενώ ο αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.

Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος εξέπνευσε.

Στην κατάθεσή του λίγες ώρες αργότερα, ο αλβανός κρατούμενος είπε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ότι έκοψε τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Στις 20 Ιουλίου 2017 ο 45χρονος είχε κατακρεουργήσει τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι της στην οδό Παραμυθιάς στο Περιστέρι. Όπως διαπιστώθηκε, είχε πάρει «άδεια» από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί. Πήγε στο σπίτι της συντρόφου του, τη σκότωσε και όταν επέστρεψε στο Δαφνί ομολόγησε στο γιατρό του την πράξη του. Εκείνος κάλεσε τότε αμέσως την αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας μετέβη στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και τη βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Ο 45χρονος έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση της Ασφάλειας, είχε συνάψει σχέση με τη γυναίκα και την επισκεπτόταν κάθε φορά που έβγαινε από το Δαφνί.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελήφθη χωρίς να φέρει την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Πριν από έξι χρόνια, στις 25 Ιουλίου το 2011, είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Τότε, οι αστυνομικοί είχαν βρει μέσα σε οικία στο Λουτράκι, νεκρή μέσα στα αίματα μία 28χρονη γυναίκα. Το θύμα είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιά. Ο δράστης είχε εξαφανιστεί από τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητό του.

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ